home > novosti

Obaveštenje Nova Godina

Dec 26, 2023 | NOVOSTI

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će poslednji radni dan ProSoft Sistem-a u 2023. godini biti petak 29.12, kada ćemo raditi do 16h. Prvi naredni radni dan je sreda 03.01.2024, od 8h.

Od 31.12.2023. u 08h, do 03.01.2023. u 8h u hitnim situacijama, aktivne će biti dežurne linije, koje će tokom praznika biti nadležne za sve aplikacije, osim RoomExpert-a:

Tokom Novogodišnjih praznika, u funkciji će biti dodatni broj za hitne pozive – dežurna linija, isključivo za Room Expert aplikaciju. Broj telefona je +381 (0)63 479-623. Kako je i navedeno, putem ovog broja biće moguće dobiti pomoć u slučaju problema koji zahteva hitnu (neodložnu) reakciju, odnosno predstavlja problem u redovnom radu Room Expert aplikacije. Molimo vas da pozivate odgovarajući broj telefona, jer ćete podršku dobijati prema navedenoj podeli. Ukoliko je neka od linija zauzeta, molimo Vas za strpljenje, odnosno da opet pozovete isti broj nakon nekoliko minuta, sa obzirom da kolege sa različitih dežurnih brojeva pokrivaju različite softvere.

Za konsultacije i pitanja, koji ne predstavljaju problem u softveru/radu, te ne zahtevaju hitnu intervenciju, možete se obratiti putem online help desk-a ili email adrese podrska@prosoft.rs.

Uputstva za promenu poslovne godine, kao i ostale napomene, možete preuzeti na sledećem linku: UPUTSTVA ( ili sa linkova iz nastavka poruke).

VAŽNO:

NOVO! BAR EXPERT – POSLOVNI NAVIGATOR – Novu poslovnu godinu ne morate otvarati odmah nakon završetka novogodišnje noći, kao što je bio slučaj ranije, već možete nastaviti kucanje na kasi, u kontinuitetu. Novu poslovnu godinu bi trebalo da otvori knjigovodstvo, tokom prvog narednog radnog dana. Dok taj proces traje, kase moraju biti isključene.

Room Expert aplikacija nema promenu poslovne godine i nema potrebe vršiti posebne radnje u novogodišnjoj večeri. Uputstvo za eTuristu se odnosi na hotele u Republici Srbiji, ali deo za cenovnike može biti bitan svima. Iznos boravišne takse se menja isključivo ukoliko postoji odluka lokalne samouprave, odnosno ukoliko se donese odluka o promeni iznosa BT.

U slučaju pitanja ili nejasnoća, vezanih za novu poslovnu godinu, molimo Vas da nam se javite do petka, 29.12.2023, do 12h, putem tiketa, email komunikacije, ili na neki od fiksnih brojeva telefona u Srbiji, Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini.

Molimo Vas da ovu poruku prosledite svim odeljenjima, kojima ove informacije mogu biti bitne. Osim ovog maila, kolegama možete proslediti linkove za  OBAVEŠTENJA i UPUTSTVA, na kojima su sve informacije iz ovog mejla.

ŽELIMO VAM SREĆNE PRAZNIKE!

Ukoliko ste zainterosavani za saradnju pošaljite nam