Više od softvera. Mi znamo kako.

home > o nama

Kompanija sa bogatim iskustvom

u razvoju informacionih sistema i pružanju konsultantskih usluga. Prateći savremene tehnologije, naša ERP i POS softverska rešenja prilagođavamo potrebama Klijenata i dalje razvijamo.

Naša misija

Naša misija je da na osnovu znanja i iskustva iz oblasti informacionih tehnologija i organizacije poslovanja, uz veliku posvećenost i interaktivan timski rad, poboljšamo poslovanje naših Klijenata pružajući im visokokvalitetna softvestka rešenja i dugoročnu konsultantsku podršku.

Naša želja

Naša želja je da postanemo sinonim za najbolja IT rešenja u domenu hotelsko -ugostiteljske i prodajne delatnosti uz konstantno inoviranje procesa, upravljanje promenama i odgovaranje na potrebe Klijenata.

Naše vrednosti

Zadovoljni klijenti

Svakodnevna poboljšanja kvaliteta i funkcionalnosti naših proizvoda uz adekvatnu konsultantsku podršku doprinose rastućoj satisfakciji naših klijenata.

Jednostavnost

Logika funkcionisanja naših softverskih rešenja zasniva se na alatima ms office-a koji se koriste u svakodnevnom radu u današnjem poslovnom okruženju.

 
Stručnost

Dinamičan tim zaposlenih, pažljivo izabran na osnovu stručnosti i poznavanja problematike poslovanja klijenata, pokretačka je snaga rasta i razvoja našeg i vašeg poslovanja.

 
Fleksibilnost

Jedna od naših ključnih vrednosti jeste prilagodjen pristup klijentima koji se ogleda u zadovoljenju specifičnih zahteva njihovog poslovanja.

Sinergija

Sinergetski efekat naših usluga ogleda se u prostoj kombinaciji softver+hardver +profesionalizam na jednom mestu.

 
Dugoročna saradnja

Obostrano poslovno zadovoljstvo posledica je poverenja ukazanog od strane klijenata na osnovu kvaliteta nasih ostvarenih proizvoda i usluga.

Ukoliko ste zainterosavani za saradnju pošaljite nam