Upravljajte apartmanima

uz Guest Expert aplikaciju!

Kome je namenjena

Guest Expert aplikacija?

Guest Expert aplikacija je, pre svega

namenjena vlasnicima apartmana unutar

CONDO i APART hotela. 

Pratite poslovanje svojih

apartmana u realnom vremenu!

Aplikacija vam omogućava da u realnom vremenu

pratite informacije o troškovima, prihodima,

rezervacijama i kapacitetima vaših objekata,

omogućavajući vam da budete upućeni u

stanje svog poslovanja u svakom trenutku.

Pratite poslovanje svojih

apartmana u realnom vremenu!

Aplikacija vam omogućava da u realnom vremenu

pratite informacije o troškovima, prihodima,

rezervacijama i kapacitetima vaših objekata,

omogućavajući vam da budete upućeni u

stanje svog poslovanja u svakom trenutku.

Ukoliko ste vlasnik APART i CONDO hotela, imate priliku    da ponudite našu aplikaciju vlasnicima apartmana i pružite im dodatnu vrednost. Putem aplikacije, vlasnici apartmana će imati uvid u poslovanje, brzo i jednostavno!

Prednosti  aplikacije

Moderan interfejs

Aplikacija je osmišljena tako da bude jednostavna za korišćenje, intuitivna i omogućava vlasnicima apartmana da se lako snalaze u njenom korišćenju. Sa korisničkim iskustvom na prvom mestu, dizajnirali smo Guest Expert tako da bude prilagođena korisniku, čak i za one koji nisu vešti sa tehnologijom.

Praćenje troškova i prihoda

Putem aplikacije, vlasnici apartmana mogu pratiti prihode i troškove svojih objekata u realnom vremenu, i sa bilo koje lokacije. Ova opcija omogućava vlasnicima da budu u toku sa svojim finansijama u svakom trenutku,

Pregled i kreiranje rezervacija

Putem naše aplikacije, vlasnici apartmana mogu jednostavno pratiti postojeće rezervacije i kreirati nove. Ova korisna funkcija omogućava vlasnicima da budu fleksibilni u upravljanju svojim apartmanima.

Praćenje raspoloživosti kapaciteta

Putem naše aplikacije, vlasnici apartmana imaju mogućnost da detaljno prate raspoloživost kapaciteta svojih apartmana u različitim vremenskim periodima. Takođe, mogu imati pregled svih boravaka gostiju.

Moderan interfejs

Aplikacija je dizajnirana da bude jednostavna za korišćenje i prilagođena korisnicima. Sa intuitivnim dizajnom i lakim navigacionim sistemom, aplikacija omogućava upravljanje apartmanima na brz i efikasan način.

Raspodela prihoda i troškova

U upravljanju apartmanima, ključno je efikasno raspoređivanje prihoda i fakturisanje kako fiksnih, tako i varijabilnih troškova. Program omogućava brz i jasan uvid u ostvarene prihode, kao i u generisane fiksne ili varijabilne troškove održavanja/upotrebe apartmana.

Ušteda vremena

Aplikacija pruža vlasnicima apartmana mogućnost direktnog pristupa relevantnim informacijama, što donosi značajnu uštedu vremena za hotel. Umesto čekanja da im hotel šalje izveštaje o rezervacijama, finansijama i drugim aspektima poslovanja, vlasnici apartmana mogu samostalno pristupiti ovim podacima putem aplikacije.

Kvalitet poslovanja

U današnjem konkurentnom okruženju, ističemo važnost kvalitetnih alata u vašem poslovanju. Kao apart-hotel, vaša reputacija i usluga koju pružate direktno zavise od efikasnosti i profesionalnosti vaših alata. Ulaganje u kvalitetne alate poput naše aplikacije nije samo ulaganje u efikasnost vašeg poslovanja, već i u zadovoljstvo vaših vlasnika apartmana i ugled vašeg hotela.

Zašto Prosoft?

Stručnost

Naš tim čine stručnjaci sa bogatim iskustvom u hotelskom sektoru, spremni da pruže stručnost i podršku koja vam je potrebna za uspeh vašeg poslovanja.

Iskustvo

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u hotelijerstvu uspeli smo da razvijemo duboko razumevanje potreba i izazova sa kojima se susreću vlasnici apartmana i apart hotela. Ova stručnost nam je omogućila da stvorimo aplikaciju koja zaista odgovara specifičnim potrebama ovog tržišta.

Poverenje

ProSoft je sinonim za pouzdanost u hotelskoj industriji, što potvrđuje poverenje mnogobrojnih partnera u ovoj oblasti. Naša osnovna misija je izgradnja dugoročnih odnosa s klijentima, pružajući im visokokvalitetna tehnološka rešenja uz iskrenu posvećenost u radu.

  Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje aplikacije,

obratite se VAŠEM HOTELU!

Ili nam pošaljite zahtev za ponudu!