Profil i Istorijat

 

Posle temeljnih istraživanja i ispitivanja zahteva potencijalnih korisnika, tim programera sa dugogodišnjim iskustvom u izradi aplikativnog softvera, odlučio je da tržištu ponudi kvalitetan poslovno-ugostiteljski paket, koji bi zadovoljio želje većine korisnika, kao i sve zakonske propise. Kao rezultat, nastale su Agencije “ProSoft” i "BiroSoft" koje su, posle dugotrajnih ispitivanja i testiranja, predstavile kompletan paket programskih rešenja za upotrebu u knjigovodstvu i ugostiteljstvu. Nakon 15 godina poslovanja, sada kao ProSoft Sistem d.o.o., sa ponosom možemo reći da je prvobitni cilj ispunjen. Poslovni Navigator, Ugostiteljska i Trgovinska kasa, kao i aplikacije za Recepcijsko i Wellness poslovanje, predstavljaju potpuna rešenja za Vaše poslovanje. Same aplikacije sadrže hiljade radnih sati, utrošenih na razvoj i konstantno unapređivanje, u kombinaciji sa dragocenim iskustvima naših klijenata. Prosoft _office1

Pored izlaska u susret klijentima, po pitanju izmena u programima, vrši se i stalno usklađivanje sa Zakonima i propisima Republike Srbije, kao i standardima branše. O tome dovoljno govori preko 300 izmena i dopuna koje su do sada napravljene. Slobodno se može reći da posedujemo zavidnu referentnu listu, koja uključuje hotele visoke kategorije (u kojima se najčešće nalazi kompletan programski paket, od knjigovodstva, preko ugostiteljskih kasa, do recepcije i wellness-a), lance maloprodaja, restorane, kao i mnoge druge kompanije (kod kojih je u funkciji naš knjigovodstveni program).

Stalno osluškivanje potreba klijenata, kvalitetna obuka, kao i softverska i tehnička podrška, garantuju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Danas, ProSoft Sistem zapošljava iskusne programere, radnike sa iskustvom u branšama koje programski paket pokriva, kao i tim za prodaju i podršku korisnicima računara i mrežne opreme, koji garantuju uspešnu saradnju. Samo u 2008. godini, naši zaposleni su prešli preko 100.000 km, na poslovima instalacija, prezentacija, obuka, održavanja i drugih vidova podrške korisnicima. Kada na to dodamo i konstantno prisustvo na svakoj lokaciji u Srbiji, putem interneta (VPN konekcija), može se reći da je bezbrižan rad naših korinika zagarantovan. Pored toga, kvalitet i pouzdanost garantuje korišćenje opreme i softverskh platformi najboljih proizvođača, kao i saradnja sa najvećim uvoznicima i distributerima opreme u Srbiji.

Činjenica da se nalazimo na vrlo dobroj tržišnoj poziciji, u segmentu razvoja ugostiteljskog i knjivodstvenog softvera, nikako nam nije osnov za opuštanje i stagnaciju, naprotiv. Već je započet postepen prelazak na najnovije generacije serverskih operativnih sistema, menja se platforma na kojoj se izrađuje softver, planira se prelazak na novu generaciju servera…

Potrebe i zahtevi potrošača su sve veći, zbog toga ProSoft Sistem raste iz dana u dan, zajedno sa svojim klijentima. Naša ponuda je raznolika i fleksibilna, a na Vama je da proverite šta nudimo i odlučite da li želite da budete deo priče koja se stalno razvija i unapređuje.

prosoft tim