O nama

PROSOFT – Više od softvera. Mi znamo kako.

Mi smo kompanija sa bogatim iskustvom u razvoju informacionih sistema i pružanju konsultantskih usluga. Prateći savremene tehnologije, naša ERP i POS softverska rešenja prilagođavamo potrebama Klijenata i dalje razvijamo.

Ko smo mi

Naša misija

Naša misija je da na osnovu znanja i iskustva iz oblasti informacionih tehnologija i organizacije poslovanja, uz veliku posvećenost i interaktivan timski rad, poboljšamo poslovanje naših Klijenata pružajući im visokokvalitetna softvestka rešenja i dugoročnu konsultantsku podršku.

Naša želja

Naša želja je da postanemo sinonim za najbolja IT rešenja u domenu hotelsko -ugostiteljske i prodajne delatnosti uz konstantno inoviranje procesa, upravljanje promenama i odgovaranje na potrebe Klijenata.

Naše vrednosti

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Svakodnevna poboljšanja kvaliteta i funkcionalnosti naših proizvoda uz adekvatnu konsultantsku podršku doprinose rastućoj satisfakciji naših Klijenata.

STRUČNOST

Dinamičan tim zaposlenih, pažljivo izabran na osnovu stručnosti i poznavanja problematike poslovanja Klijenata, pokretačka je snaga rasta i razvoja našeg i Vašeg poslovanja.

SINERGIJA

Sinergetski efekat naših usluga ogleda se u prostoj kombinaciji SOFTVER+HARDVER +PROFESIONALIZAM na jednom mestu.

JEDNOSTAVNOST

Logika funkcionisanja naših softverskih rešenja zasniva se na alatima MS Office-a koji se koriste u svakodnevnom radu u današnjem poslovnom okruženju.

FLEKSIBILNOST

Jedna od naših ključnih vrednosti jeste prilagodjen pristup Klijentima koji se ogleda u zadovoljenju specifičnih zahteva njihovog poslovanja.

DUGOROČNA SARADNJA

Obostrano poslovno zadovoljstvo posledica je poverenja ukazanog od strane Klijenata na osnovu kvaliteta nasih ostvarenih proizvoda i usluga.